Toernooi 2013

Stichting Lesley en Sven Boerebach

27 mei 2013 20:45 Verslag sv Lelystad
Na een jaar afwezigheid was zaterdag 25 mei weer het Lesley Boerebach Talenten Toernooi. En het toernooi was sterker dan ooit. Met maar liefst 16 talententeams van betaalde voetbal organisaties en 4 talenten teams van amateurverenigingen o.a .Ajax, PSV, AZ, Heerenveen, FC Utrecht, PEC Zwolle en natuurlijk ons SV Lelystad '67 werd het weer een mooie dag. Het toernooi werd gewonnen door PSV.


Op het hoofdveld verzamelde zich alle teams voor de opening. Spelers van Swift droegen trossen ballonen.
Hugo Borst droeg namens Michel Boerebach een gedicht voor.


Tijdens een minuut stilte werden de ballonen losgelaten.


Op het hoofdveld, mocht SV Lelystad '67 D1 het toernooi openen tegen Ajax.


Copyright Stichting Lesley en Sven Boerebach
Na een jaar afwezigheid was zaterdag 25 mei weer het Lesley Boerebach Talenten Toernooi. En het toernooi was sterker dan ooit. Met maar liefst 16 talententeams van betaalde voetbal organisaties en 4 talenten teams van amateurverenigingen o.a .Ajax, PSV, AZ, Heerenveen, FC Utrecht, PEC Zwolle en natuurlijk ons SV Lelystad '67 werd het weer een mooie dag. Het toernooi werd gewonnen door PSV.Veel foto's en video van afgelopen editie van het Lesley Boerebach talententoernooi op de facebookpagina van de stichting. https://www.facebook.com/lesleyensven.stichting/photos
Op het hoofdveld verzamelde zich alle teams voor de opening. Spelers van Swift droegen trossen ballonen.Hugo Borst droeg namens Michiel Boerebach een gedicht voor.Tijdens een minuut stilte werden de ballonen losgelaten.Op het hoofdveld, mocht SV Lelystad '67 D1 het toernooi openen tegen Ajax.Later zouden ook NAC Breda, PEC Zwolle en Excelsior de tegenstanders zijn.