Nieuwe initiatieven

Stichting Lesley en Sven Boerebach

Na 2 succesvolle familiedagen en de spelletjesspeurtocht willen we ons toch meer toeleggen op kleinere projecten.


* grote donaties, 2 x aan de Ouderenmiddag in swifterbant

* grote donaties gedaan aan scholen op Jamaica en op Bali

* grote donaties gedaan aan Weeshuizen op Bali waarvan bij 1 weeshuis nog een extra grote donatie

* grote donatie gedaan aan Coloret, dit is een Cabaretgroep van vrijwilligers die ouderen in de verpleeghuizen van Coloriet 1 of 2 x per jaar een mooi stuk ter vermaak aanbieden.

* doneren inmiddels al jaren diverse specifieke zaken aan het Crisisteam in Swifterbant

* verder niet nader te noemen donaties gedaan

* we gaan vanaf 2020 met 4Fun de nationale buitenspeeldag organiseren maar voor de rest geen grote evenementen meer.

Dit is de 2de school op Jamaica waar de spullen naartoe zijn gegaan.

Evenveel als de 1e school waar we al foto's van hebben geplaatst. Rappa heeft op een tour de spullen naar zijn oude school gebracht.

Heel blij dat we nog een school een beetje konden helpen 

Veel foto's van de 1e school want daar zijn we zelf geweest. We kregen van de juf te horen dat veel kinderen er niet waren. De ouders betalen 3,75 per kin per schooldag en kunnen zich vaak maar 2 of 3 schooldagen per kind veroorloven.


De spullen die wij bij ons hadden daar kunnen ze met alle kinderen jaren mee vooruit. Ook speelgoed, petten, voetballe, springtouwen, tasseen en noem maar op. Wat een warm gevoel te zien hoe blij ze er mee waren


Al 3 edities gesponsord bij de ouderenmiddag.


1e keer 23 prijzen voor de loterij.

2e keer 8 Shirts, bedrukt, logo laten ontwikkelen, posters, alles voor de herfstbakjes, ik hou van holland spel gemaakt.

3e keer zie foto's en onderstaande tekst;


Lijkt wel het toernooi in het heel klein. Ik hou van holland spel maken, check!!! Alle plastic, servetten etc..check!!! Voor de lentestukjes... Planten, bakjes, mos, potgrond, versieringen e.d. ingekocht, check!!! Paaseitjes, schuimdingen en koekjes, check, prijsjes voor de winnaars en de poedelprijs gemaakt, check!!!! Sjoelbakken regelen, check!!! Speciale shirts en geluid, check!!! Wat extra bloemenprijzen gemaakt, check!!!! Huis, schuurtje en tuin bijna weer van onszelf, check😁😁😁😁😁@wijgaanerzaterdagweereenheleleukeouderenmiddagvanmaken.. kom gezellig!!!!

In plaats van het toernooi is er 2 jaren in Swifterbant namens Lesley een familiedag aangeboden.

Spelletjes voor jonge kinderen, pubers maar ook voor volwassenen. Ook spelletjes voor volwassenen samen met kinderen. Omdat het de 1e keer is ligt het aan de opkomst hoeveel spellen, eten en drinken er in de toekomst zullen zijn maar net als bij de andere evenementen kan dit gemakkelijk worden uitgebreid. Het evenement vindt plaats bij de IJsbaan "de Doorloper" aan de sportweg 1 te Swifterbant. Hier is voldoende parkeergelegenheid en de 1e editie was op 26 Mei 2018 vanaf 11.30 uur, heel erg heet maar toch een mooie opkomst. 2de Edtie heeft in mei 2019 plaatsgevonden en er waren meer dan 150 kinderen. Gelukkig sommigen ook met ouders en grootouders want dat was de opzet.

Hierbij een paar spellen die worden aangeboden;


Spijkerbroek hangen, Kickrace, Afmatrace, Mini multifun Clown, Playzone Jungle, Multiplay feest, Ski-lopem, Het kruiwagenspel, Waterglijbaan, Mega Take out baan, Stropdas schieten, Boardingvoetbal, Snelheidschieten, Stokken vangen, 2 Bibber spellen, Waterhelm spel, Tennishelm spel, Zaklopen, Klompen gooien, Spons gooien, Blikken gooien, Doorgeefbal en andere spellen.


Voor een drankje en wat te eten kunt u ook bij ons terecht. Niet zo uitgebreid als u van ons gewend bent maar ook dit kan veranderen als de opkomst voldoende is. Dan zullen we het volgend jaar uiteraard uitbreiden. Natuurlijk hebben we sowieso ook weer Slush puppy, Suikerspin en Popcorn.


Ook zal er weer een loterij aanwezig zijn met o.a. enkele gesigneerde voetbalshirts!!!