Lesley Sponsor van een Swift elftal en Sven van Atlantis handbal 2 elftallen

Stichting Lesley en Sven Boerebach

Lesley en Sven blijven bij ons doordat wij activititen en evenementen aanbieden uit hun naam.


Lesley zijn stichting sponsort al sinds 2007 de kleding van een team van voetbalvereniging Swift'64. De sponsoring groeit mee met het elftal van Lesley en Sven hun neefje Stan. Dit team opent ook elk jaar het toernooi met ballonnen. Door het logo op de trainingspakken, tenue's, tassen en de speelballen is Lesley toch elke zaterdag op het voetbalveld.


Verder is er elk jaar het Lesley Boerebach Talententoernooi. Dit is alleen mogelijk door alle vrijwilligers die elk jaar maar weer klaar staan om 1 of meerdere dagen te helpen en de deelnemers het toernooi uit Lesley zijn naam aan te bieden.


Sven zijn stichting heeft samen met vele vrijwilligers, vrienden en familie geholpen om de kinderboerderij tot stand te brengen. Vele hokken bouwen, bestraten, vijvers graven,dieren aanschaffen, noem het maar op.....

Adoptieouders en donateurs hebben maandelijks een bedrag gestort om alles te kunnen betalen. Via de school en Sven zijn oude leraar Wiljan werd er een team vrijwilligers gecreeerd die als de school gesloten is zorgen dat de bewoners dan toch ook hun eten en drinken krijgen en hun leefomgeving schoon blijft.


De Zonnebloemschool heeft destijds een leerkracht aaangetrokken om les te geven op school. Juffrouw Alberdina heeft de kinderboerderij jaren geholpen om in stand te blijven en de kinderen een mooie les op de boerderij aangeboden. De kinderboerderij was 1 januari 2015 meer dan af. De stichting heeft daarom toen besloten om de kinderboerderij aan school over te dragen omdat de stichting geen meerwaarde meer kan brengen.


Elk jaar tijden het Lesley Boerebach Talententoernooi wordt er een speciaal veld ingericht voor de broertjes en zusjes die altijd maar mee moeten. Helemaal vol met inflatables.... springkussens, pannakooi, boardingvoetbal, bataviaboot, darts en vele vele andere attracties zijn voor de kids aanwezig. Helaas hebben we door nare ervaringen wel een maximale leeftijd van tot 14 jaar in moeten stellen. Dit speelveld wordt de kinderen namens Sven aangeboden. Hoewel hij zelf ook een half jaartje gevoetbald heeft, vond hij het verschrikkelijk. Om zich te vermaken struinde hij altijd door de bossen, op zoek naar takken..... Het speelveld biedt de "broertjes en zusjes"een andere manier van vermaak aan.


Sinds 2015 is Sven zijn stichting ook sponsor van 2 handbalteams van Atlantis te dronten. De meiden hebben allemaal een vest gekregen met Sven zijn nieuwe logo erop.


Er is inmiddels een idee en een ontwerp in de maak om ook jaarlijks iets namens Sven aan te bieden. Wanneer dit uitgezocht en goedgkeurd is door onder meer de gemeente dan horen jullie ervan.....

Nog een favoriete sport van Lesley DARTEN, het shirt van het team 100% draagt daarom Lesley zijn naam

© All Rights Reserved

Stichting Lesley en Sven Boerebach