Lesley's familiedag

Stichting Lesley en Sven Boerebach

In plaats van het toernooi wordt er in de toekomst in Swifterbant namens Lesley een familiedag aangeboden.

Spelletjes voor jonge kinderen, pubers maar ook voor volwassenen. Ook spelletjes voor volwassenen samen met kinderen. Omdat het de 1e keer is ligt het aan de opkomst hoeveel spellen, eten en drinken er in de toekomst zullen zijn maar net als bij de andere evenementen kan dit gemakkelijk worden uitgebreid. Het evenement vindt plaats bij de IJsbaan "de Doorloper" aan de sportweg 1 te Swifterbant. Hier is voldoende parkeergelegenheid en de 1e editie is op 26 Mei vanaf 11.30 uur.

Hierbij een paar spellen die worden aangeboden;


Spijkerbroek hangen, Kickrace, Afmatrace, Mini multifun Clown, Playzone Jungle, Multiplay feest, Ski-lopem, Het kruiwagenspel, Waterglijbaan, Mega Take out baan, Stropdas schieten, Boardingvoetbal, Snelheidschieten, Stokken vangen, 2 Bibber spellen, Waterhelm spel, Tennishelm spel, Zaklopen, Klompen gooien, Spons gooien, Blikken gooien, Doorgeefbal en andere spellen.


Voor een drankje en wat te eten kunt u ook bij ons terecht. Niet zo uitgebreid als u van ons gewend bent maar ook dit kan veranderen als de opkomst voldoende is. Dan zullen we het volgend jaar uiteraard uitbreiden. Natuurlijk hebben we sowieso ook weer Slush puppy, Suikerspin en Popcorn.


Ook zal er weer een loterij aanwezig zijn met o.a. enkele gesigneerde voetbalshirts!!!