ANBI gegevens

Stichting Lesley en Sven Boerebach

ANBI gegevens

Stichting Lesley en Sven Boerebach

 

btw nummer; 8146.86.722

 

kvk nummer; 39086429

 

 

 

De Snit 8

8255 HD Swifterbant

 

tel; 06 - 17 2345 27

email; dora@lesleyensvenboerebach.nl

 

Bestuurs samenstelling;

 

Voorzitter; Bennie Grevelink

Penningmeester; Dora Grevelink

Secretaris; Ingrid Prins

Lid; Toine Postma

Lid; Nancy Schade

 

 

 

 

Beleidsplan;

 

Organisatie van evenementen t.b.v. kinderen;

 

Tot 1 januari 2015 hebben wij Voor Sven, en uit naam van Sven, (Sven Boerebach's kinderboerderij) hebben we een kinderboerderij bij zijn school gebouwd. Sven en Wiljan waren hier al in het heel klein aan begonnen en wij hebben het uitgebreidt naar een volwaardige kinderboerderij. Inmiddels is er door school een leerkracht voor aangetrokken (Alberdina), hebben we veel hulp van Klaas en zijn Wanda en Willem ook vaste vrijwilligers. De kinderboerderij is inmiddels deel van het schoolplan daar het op een school voor zeer moelijk lerende en zeer moelijk opvoedbare kinderen is. Deze kinderen zullen grotendeels handvaardige banen in de toekomst krijgen. De school is inmiddels ook een stagebedrijf voor het Groenhorstcollege te Emmeloord. Ook de buurtbewoners rond de kinderboederij zijn frequente bezoekers van onze boerderij.

 

Per 1 januari 2015 hebben wij de kinderboederij overgedragen aan de Zonnebloemschool aan de Europalaan 145, 8303 Emmeloord. De kinderboerderij staat ook op de grond van de school en de gemeente.

 

Het nieuwe project uit naam van Sven wordt tijdens het toernooi een heel groot speelveld voor de aanwezige kinderen. Het huren van inflatables zodat de broertjes en zusjes, die altijd met de talentjes meemoeten, ook een werelddag hebben.......

 

 

Voor Lesley, uit naam van Lesley,(Lesley Boerebach Talententoernooi) bieden we elk jaar aan D-pupillen een toernooi aan. Deels aan amateurs en deels aan betaald voetbalopleidingen. De gedachte erachter is dat Lesley net als vele jongens graag profvoetballer willen worden. De kans dat deze droom uitkomt is heel erg klein. 1 Keer per jaar krijgen kinderen de kans om een paar wedstrijden tegen betaald voetbal opleidingen te spelen waardoor hun droom voor 1 dag uitkomt! Op een toernooidag komen ook veel "oud" profvoetballers langs waardoor de jongens tegen hun idolen kunnen praten en een handtekening kunnen vragen. Voor de broertjes en zusjes die elke week maar weer mee moeten hebben we een heel speelveld ingericht met andere spellen zodat zij ook een "werelddag" hebben. Elk toernooi begint met een serieuze opening zodat kinderen en ouderen er aan worden herrinnert dat alles niet normaal is....

 

 

Wij hebben het geluk dat wij elk jaar ruim 100 vrijwilligers hebben om onze projecten uit te kunnen voeren. Voor de saamhorigheid en het dank je wel aan hen organiseren wij 1 keer in de 2 jaar een vrijwilligersavond. Elke vrijwilliger helpt zonder hier een beloning voor te ontvangen.

 

 

Onze doelstelling is om continuíteit in onze projecten te houden. Zo nu en dan financieren wij de kleding van een voetbalteam in Swifterbant. De kinderboerderij is er dagelijks, het toernooi jaarlijks. Om de naam van Lesley ook regelmatig te zien en te horen hebben wij besloten dit dmv sponsoring van een voetbalteam te doen. Dit team opent elke jaar het officiele gedeelte van het toernooi.

 

De hele website bestaat uit een verslag van onze activiteiten betreffende de kinderboerderij en het toernooi en andere activiteiten!

 

 

Het toernooi moet self supporting zijn. Daarom hebben wij een programmaboekje, verkopen zelfgemaakt eten en hebben een grote loterij!!

 

© All Rights Reserved

Stichting Lesley en Sven Boerebach